Fællesspisning i Blovstrød Sognegård

Som noget nyt slår Blovstrød kirke nu dørene op for fællesspisning i Blovstrød sognegård. Maden kommer fra Stengården, er økologisk og så vidt muligt lokalt produceret. Spisningen begynder med en højskolesang hver gang og slutter med en aftensalme med efterfølgende historie i børnehøjde - eller et glas rødvin, alt efter, hvad man er til. Det koster 100,- pr. person at spise med og 60,- for børn mellem 3-15 år, tilmeldingen er bindende og sker ved betaling til 805430 (Be My Guest Catering). Tilmeldingen skal ske senest en uge inden spisningen og fordels efter først til mølle. Husk at skrive navn og antal! Kun ønsker om vegetarisk mad kan imødekommes. 

Datoer for fællesspisning er: d. 26. september kl. 17.30 - 18.45, 

d. 1. november kl. 17.30-18.45 og d. 7. december kl. 17.30-18.45

 

Foredrag i efteråret

  • "Fadervor, Shellhuset er sprængt i luften" d. 24. oktober kl. 19 kommer orlogspræst og sognepræst i Lynge, Martin Corfix til Blovstrød sognegård og holder foredrag om to unge præster, der under 2. verdenskrig fik nok at bestille - med foldede hænder, list og snustobak opsporede præsterne mange bortførste danskere. 
  • Eventyr og huler. D. 16. november kl. 19.30 kommer eventyrer Louise Korsgaard til Blovstrød sognegård, og fortæller om ukendte huler i Papua New Guinea, Malaysia, Indien og Spanien. Med billeder og filmklip løfter Louise sløret for hulernes hemmeligheder, og giver et sjældent indblik i huleudforskerens hverdag under jorden. 

Studiekreds for alle

Torsdag d. 2. november kl. 19.30 i Blovstrød sognegård ved Kristine Krarup Ravn: Hc. Andersen med "Historien om en moder", "De røde sko" og "Klokken".

Alle er meget velkomne. Mød endelig op, ring og hør nærmere - og udfyld kontaktformularen, så vi kan komme i kontakt med dig. 

 

 

Højskolesang - sangen er hjertetale 

Kom og vær med til at synge fra Højskolesangbogen et par timer 2. torsdag i måneden – i sognegården fra kl. 10-11.30

  • 9. november, 2023
  • 14. december, 2023
  • 11. januar, 2024 
  • 8. februar, 2024 
  • 14. marts, 2024
  • 11. april, 2024
  • 9. maj, 2024

Det koster kr. 10 for kaffe og småkager - I kan med fordel udfylde kontaktformularen her, så I kan få besked ved akut opstået ændringer. 

 

Højskolesang arrangeres af Ældre Sagen.

Senioreftermiddage

Måske synes du efter et langt arbejdsliv, at pensionisttilværelsens mange timer kan være vanskelige at fylde ud. Måske har du i et langt liv været to og sidder nu pludselig alene tilbage. Uanset hvad din grund er, så er du velkommen til Senioreftermiddage i Blovstrød sognegård, som er et tilbud til alle, der har lyst til hyggeligt samvær, foredrag, udflugter, fællessang og meget andet.

Nærmere info: Ring til Hanne Hauberg på telefon: 25 77 49 85.

Pris for deltagelse: Der opkræves første gang, det halvårlige kontingent kr. 100.- + 150.- for kaffe, kage og underholdning. Kr. 50.- pr. gang for gæster med tilmelding til: Hanne Hauberg.

Onsdage kl. 14.00-16.30, hvis ikke andet er nævnt.

Sognerejse til Israel/Palæstina 

Tag med Blovstrød Sogn på studierejse til Israel/Palæstina d. 12.-19. marts 2024 


Sognepræst Kristine Ravn medvirker som teolog på ekspeditionen, der også er en rejse i Jesu fodspor. Kristine vil flere gange i løbet af denne uge komme med bibelske indspark. Journalist og tidligere tv-vært Rasmus Birkerod er guide på rejsen. Rasmus har indgående kendskab til området, fordi han kommer her 7-8 gange årligt. Han har boet i området og i flere år arrangeret både rundrejser, studierejser, vandrerejser og efteruddannelsesrejser for præster til Israel/Palæstina.
Det er en rejse med usædvanlige historiske oplevelser, fænomenale naturoplevelser og via Rasmus Birkerods netværk får du en unik mulighed for at møde nogle af de lokale mennesker i området – både på den israelske og palæstinensiske side.
Oplevelserne vil blive intense og kontrasterne kolossale. Prisen for rejsen er 17.900 kr. per person inkl. fly, ophold, morgenmad og aftensmad. Tillæg for enkeltværelse: 5.500kr.  Læs hele programmet og tilmeld jer ved at sende en mail til info@birkerod-indsigt.dk - der er få pladser tilbage.   

Strikkecafé

Alle er velkomne i Blovstrød Kirkes strikkecafé.

Strikkecaféen pågår mandage i lige uger i sognegården.

Ring til Hanne Hauberg på telefon 25 77 49 85.

Strikkecaféen arrangeres af Ældre Sagen.

Du kunne måske også være interreseret i...