Fællesspisning i Blovstrød Sognegård

Maden kommer fra Stengården, er økologisk og så vidt muligt lokalt produceret. Spisningen begynder med en højskolesang hver gang og slutter med en aftensalme med  efterfølgende godnathistorie i børnehøjde kl. 18.30- 18.45 - eller et glas rødvin, alt efter hvad man er mest til. Det koster 85,- pr. person at spise med og 45,- for børn mellem 3-15 år. Tilmelding er bindende og sker ved til betaling til 805430 (Be My Guest Catering). Tilmeldingen skal ske senest en uge inden spisningen og fordels efter først til mølle. Husk at skrive: dato og antal! Kun ønsker om vegetarisk mad kan imødekommes. 

Datoer for fællesspisning i efteråret er: mandag d. 16. september, tirsdag d. 22. oktober, onsdag d. 13. november og torsdag d. 5. december.

 

Seniordebat i Blovstrød sognegård

En gang om måneden mødes en gruppe seniorer til hyggelig frokost og forskellige oplæg og diskussion. Alle er velkomne uanset køn. På nuværende tidspunkt tæller klubben 15 mænd. Deltagelse meldes senest torsdagen inden ved indbetaling af 200 kr. på mobilpay 51 52 30 49. Beløbet går til frokost, drikkevarer, sommerudflugt og velgørende formål. For yderligere information kan John Mortensen kontaktes på 20 43 46 07. 

Højskolesang - sangen er hjertetale 

Kom og vær med til at synge fra Højskolesangbogen et par timer 2. torsdag i måneden – i sognegården fra kl. 10-11.30

  • 12. september 2024
  • 10. oktober 2024
  •  14. november 2024
  • 12. december 2024

Det koster kr. 10 for kaffe og småkager - I kan med fordel udfylde kontaktformularen her, så I kan få besked ved akut opstået ændringer. 

 

Højskolesang arrangeres af Ældre Sagen.

Højskoleeftermiddage

Højskoleeftermidaggene er fyldt med med næring til både ånd og sjæl - og med masser af hygge. Alle eftermiddagene holdes i Blovstrød sognegård og begynder kl. 13.30 med afslutning omkring 15.30, hvis ikke andet er nævnt. Her kommer blandt andet Per Stig Møller, Niels Brunse og Sørine Gitfredsen og forællder. Se mere i kalenderen nedenfor. 

Studiekreds ved Kristine K. Ravn 

- Hvordan blev den kristne bekendelse til? 
KOM OG VÆR MED:
Tirsdag den 5. november kl. 19.00
Tirsdag den 19. november kl. 19.00
Tilmelding værdsættes, men er ikke absolut nødvendig.

Sognerejse til Israel/Palæstina 

D. 2-9. marts er 2025 var det meningen, at vi skulle på sognerejse, men på grund af den forfærdelige krig er det, i skrivende stund, ikke sikkert at sognerejsen kan lade sig gøre at gennemføre. Vi følger udenrigsministeriets rejseanbefalinger og rejser kun, hvis der bliver "grønt lys". Hold løbende øje her eller kontakt sognerpæst Kristine Krarup Ravn. 

Sognepræst Kristine Ravn medvirker som teolog på ekspeditionen, der også er en rejse i Jesu fodspor. Kristine vil flere gange i løbet af denne uge komme med bibelske indspark. Journalist og tidligere tv-vært Rasmus Birkerod er guide på rejsen. Rasmus har indgående kendskab til området, fordi han kommer her 7-8 gange årligt. Han har boet i området og i flere år arrangeret både rundrejser, studierejser, vandrerejser og efteruddannelsesrejser for præster til Israel/Palæstina.
Det er en rejse med usædvanlige historiske oplevelser, fænomenale naturoplevelser og via Rasmus Birkerods netværk får du en unik mulighed for at møde nogle af de lokale mennesker i området – både på den israelske og palæstinensiske side.
Oplevelserne vil blive intense og kontrasterne kolossale. Prisen for rejsen er 17.900 kr. per person inkl. fly, ophold, morgenmad og aftensmad. Tillæg for enkeltværelse: 5.500kr.  Læs hele programmet og tilmeld jer ved at sende en mail til info@birkerod-indsigt.dk - der er få pladser tilbage.   

Strikkecafé

Alle er velkomne i Blovstrød Kirkes strikkecafé.

Strikkecaféen pågår mandage i ulige uger i sognegården. 

Ring til Hanne Hauberg på telefon 25 77 49 85.

Strikkecaféen arrangeres af Ældre Sagen.

Du kunne måske også være interreseret i...