Aktiviteter for børn og familier

Vi har en bred vifte af aktiviteter for børn og familien. Lige fra babysalmesang, børnekor, pigekor, juniorkonfirmand, børnegudstjenester og fællesspisninger.

Kom og vær med!

Fællesspisning i Blovstrød sognegård

Spisningen med mad fra Stengården begynder med en højskolesang hver gang; kl. 17.30 og slutter med en aftensalme og efterfølgende godnathistorie i børnehøjde kl. 18.30-18.45 - eller et glas rødvin, alt efter hvad man er mest til. Tilmeling ved MobilePay: 805430 (Be My Guest). 85 ,- for voksne. 45,- for børn. 

Fællesspisning og foredrag 

Som noget nyt åbner Blovstrød sognegård for to foredrag i forbindelse med fællesspisningen. Begge foredrag ligger kl. 19 og varer en times tid, så det er muligt at nå hjem og klare alt det praktiske inden næste dag begynder. Man kan komme til fællesspisning og foredragene eller blot til en af delene. 

Babysalmesang. Syng og dans med din baby!

Babysalmesang er et tilbud til nybagte forældre og deres spædbørn . Vi synger salmer og laver sjove sanglege. Alletiders mulighed for nærvær, fællesskab og inspiration til bruge salmeskatten på en ny måde. Tilmeld jer herunder. 

 

 

Tilmelding: 20. august - 17. september 2024; kl. 10.30 hver gang

Kirkens børnekor

Elsker du at synge? Kunne du måske tænke dig, med tiden, at lære noder og tage med ud og optræde med koncerter og korarrangementer? Her har vi det sjovt og hyggeligt imens vi synger af hjertets lyst.  Korene synger i Blovstrød sognegård hver tirsdag undtagen i skolernes ferie med opstart tirsdag d. 20. august. Børnekoret hentes kl. 13.35 på Blovstrød skole med undervisning indtil ca. 15. Juniokoret har undervisning fra 15.15-16.15. 

Tilmelding børnekor (0-2. klasse) 

Tilmelding juniorkor (3.-6. klasse) 

Blovstrød kirkes pigekor

Blovstrød kirke søger piger fra 13 år og opefter, der er interesserede i at synge i kirken. Korprøver foregår hver torsdag kl. 16.30-18 i sognegården. Her synger vi et blandet repertoire og øver søndagens salmer. Koret vil medvirke ved gudstjenester én gang om måneden - og her kan man tjene lidt penge ved korsangen, hvis man består en lille sangprøve efter en måneds tid i koret. Det er gratis at synge i koret. Vi starter torsdag d. 17. august. Tilmeld jer pigekoret her. 

Juniorkonfirmand 

Kære 3. klasser på Allerød Privatskole og Blovstrød Skole,

Nu er det blevet jeres tur til at være juniorkonfirmand ved Blovstrød Kirke!

Vi mødes i en hemmelig fiskeklub, hvor vi fortæller historier fra Bibelen og synger sammen i mørket, sådan som de første kristne gjorde under kristenforfølgelserne i Rom. Her var det forbudt at være kristen, fordi de kristne ikke ville ofre til kejserens billede på grund af det første bud ”Du må ikke have andre guder.”

Men forbudt eller ej - kristendommen spredte sig alligevel med lynets hast som en hemmelig undergrundsbevægelse.  Tegnet, de kristne fandt hinanden igennem, var en tegning af en fisk og det skal også være vores hemmelige tegn.

Vi skal lave krea, masser af lege og udforske kirken fra tårn til grav. Og så skal vi forberede et teaterstykke, som vi opfører i kirken for alle som har lyst til at se det.

Første gang er den 26. august 2024, hvor alle, der har lyst til at være med, bliver hentet på skolen efter sidste time. Bagefter kan man selv gå hjem, tilbage til skolen eller blive hentet.

Vi mødes HVER DAG efter skole i hele uge 35 og slutter med en festlig gudstjeneste, som juniorkonfirmanderne selv skal arrangere, hvor alle forældre, søskende osv. er inviteret den 30. august.

Sæt allerede nu kryds i den måske travle kalender og tilmeld jer.

 

Legestue for de 1-5 årige 

I et samarbejde med lokale hjemmepassere slår Blovstrød sognegård hver tirsdag dørene op for legestue for de-1-5 årige og deres forældre. Legestuen foregår hver tirsdag kl. 8.30-10.00 undtagen i skolernes ferier. Alle er velkomne, og legestuen vil i høj grad blive udformet af dem, der møder op. Der vil være kaffe og the. Deltagerne står selv for det praktiske omkring oprydning efter legestuen. Tilmeld jer her.