Regler for udlån

Blovstrød sognegård, Kærvej 20, Blovstrød, 3450 Allerød.
 Gunhild Fjord, mobil 3030 3543

Leje af Blovstrød sognegård i forbindelse med kirkelig handling

• Sognegårdens lokaler i underetagen kan lejes til sammenkomst/reception i forbindelse med kirkelige  handlinger; dåb, bryllup og begravelse. Dog ikke konfirmation. Ved sammenkomst/reception forstås et arrangement der ikke er et middagsselskab. Arrangementet foregår i dagtimerne af en varighed på max. 8 timer inklusiv forberedelse og oprydning/rengøring.

Desuden udlejes/udlånes Blovstrød sognegård til

• Sognets foreninger eller organisationer i forbindelse med bestyrelsesmøder og generalforsamlinger (der betales leje).
  • Menighedsrådsmedlemmer, kasserer, kirkeværge og ansatte samt ægtefæller i forbindelse med mærkedage (vederlagsfrit).
  • Frivilligt ældrearbejde (vederlagsfrit).
  • Velgørende foreninger i forbindelse med indsamlinger (vederlagsfrit).
  • AA (vederlagsfrit).
  • Præstekonventer (vederlagsfrit).

Regler for udlejning af Blovstrød sognegård

• Det koster 1000,- kr plus 500,- kr i depositum, der indbetales altså 1.500,- kr. forud på
konto 3543 3538033286. De 500,- kr vil blive tilbagebetalt, hvis der ikke bliver brug for rengøring.
  • Før brug gennemgår lejer faciliteterne med udlejer.
  • Køkkenet er et anretterkøkken. Der kan altså ikke tilberedes mad i køkkenet.
  • Lån af kaffemaskine samt opvaskemaskine kræver instruktion og må kun betjenes af den instruerede.
  • Oprydning på udlånsdagen: Inventar og lokaler efterlades i ryddet og rengjort stand. Bordene sættes på plads og vaskes af, stolene sættes op under bordene. Gulvet fejes eller støvsuges. Køkkenet rengøres. Lys slukkes og dørene låses. Nøglen lægges i kuvert eller plastikpose og lægges i postkassen.
  • Flygel indgår ikke i lejen og overtrækket skal forblive på.
  • Der er ikke adgang til 1. sal. Af sikkerhedshensyn må der ikke leges på trapperne.
  • Sognegårdens lokaler er røgfrit område.
  • Brandmyndighederne har bestemt at der højst må være 100 personer i stueetagen.
  • Der må ikke klæbes noget op på væggene. Menighedsrådet forbeholder sig ret til efter eget skøn at gøre erstatningskrav gældende i tilfælde af skade forvoldt på bygningsdele eller inventar. Ovenstående lånebetingelser accepteres af låner

__________________________________

Email  ________________________________

Mobil  ________________________