Du er her:

Aftenandagter og søndagsgudstjenester i januar og februar

Blovstrød Kirke inviterer til stemningsfulde aftenandagter og søndagsgudstjenester i en mørk tid

Som noget nyt er der i januar og februar måned aftenandagter om torsdagen i Blovstrød Kirke. Andagterne vil have mere meditativ karakter og der vil være mulighed for lystænding og altergang. Det bliver en lang vinter og mørk vinter, og der er brug for et sted at finde trøst og håb. Derfor er vi meget glade for, at sundhedsmyndighederne fortsat mener, det er forsvarligt at holde kirkedørene åbne - som et lys midt i mørket. Aftenandagterne er tænkt som en stille stund, hvor man kan finde ro og tankerne kan samle sig. Kirkens musikere vil sørge for stemningsfuld musik og der vil være ord til trøst, opmuntring og refleksion.

Aftenandagter med musik og mulighed for lystænding og altergang:

Torsdag den 21. januar 19.30-20.00 v. Kristine Krarup Ravn

Torsdag den 28. januar 19.30-20.00 v. Mathias Harding

Torsdag den 4. februar 19.30-20.00 v. Kristine Krarup Ravn

Torsdag den 11. februar 19.30-20.00 v. Kristine Krarup Ravn

Torsdag den 18. februar 19.30-20.00 v. Mathias Harding

Torsdag den 25. februar 19.30-20.00 v. Kristine Krarup Ravn

Hold dig opdateret for eventuelle ændringer på kirkens hjemmeside under ’gudstjenester’.

Derudover fejres der gudstjeneste i Blovstrød Kirke hver søndag kl.10.00 – og evt. igen kl.11.30 som en ekstra gudstjeneste.

Der er tale om en kort andagt uden altergang. Kl.10 er med fællessang (med mundbind/ visir), mens kl.11.30 er uden fællessang.

Til begge tjenester er der orgelmusik og sang ved kirkens sangere.

Hold dig opdateret, om ekstra-gudstjenesten 11.30 afholdes, på kirkens hjemmeside under ’gudstjenester’.

Ved aftenandagt og søndagsgudstjeneste følges alle sundhedsmyndighedernes anvisninger nøje.

Del dette: