Spire - og Børnekor

Blovstrød Børnekor
I korene synger vi både enstemmigt og flerstemmigt, rytmisk og klassisk musik. Vi arbejder med rytmer, lærer noder, danser kanondanse og træner både øret og stemmen. På hver korprøve vil vi arbejde på instrumentbygningen: at indøve gode vaner for hvordan man bruger sin stemme. Og så vil vi gøre os klar til at blive en del af Blovstrød Kirkes liv, så vi kan deltage i gudstjenesterne ved særlige lejligheder og måske også give en optræden til særlige lejligheder på skolerne.   

Der er et spirekor og et børnekor
Begge kor synger på mandage. Blovstrød Skole Spirekor 13.00-13.50 i sognegården. Børnekor 14.45-16.15 i sognegården

Tilmelding gives til Rosemaria Rex på rosemariarex@gmail.com

Rosemaria Rex har studeret på korledelse på Kirkemusikskolen i Roskilde og på Børnekorakademiet, en uddannelse som ledes af Pia Boysen og Margrete Enevold. 

Rosemaria Rex skriver om sit arbejde med børnene: ”Når jeg arbejder med børnekor, arbejder jeg på at udvikle børnenes stemmer og deres fornemmelse for musik gennem leg og glæde ved at synge. Vi synger både enstemmigt og flerstemmigt, og jeg har ofte bevægelse og fagter med, som kan hjælpe til at huske tekst og musik. Derudover arbejder jeg med kanon-danse og forskellige sanglege.”