Bliv en del af kirkens Spire- og Børnekor

Korleder Rosemaria Rex fortæller om kirkens kortilbud for børn: ”Vi synger både enstemmigt og flerstemmigt, rytmisk og klassisk musik. Vi arbejder med rytmer, lærer noder, danser kanondanse og træner både øret og stemmen. På hver korprøve arbejder vi på instrumentbygningen, nemlig at indøve gode vaner for, hvordan man bruger sin stemme. Og så gør vi os klar til at blive en del af kirkens liv, så vi kan deltage i gudstjenesterne ved særlige lejligheder”.

Der er et spirekor og et børnekor
Blovstrød Kirke fortsætter i det næste skoleår med at tilbyde to kor: et spirekor for 0., 1. og 2. klasse fra kl. 13.30-14.45 samt et børnekor for 3., 4. og 5. klasse fra 14.45-16.00. Begge kor vil i det kommende skoleår øve hver tirsdag, og skolen og kirken arrangerer i samarbejde, at de mindste kan blive fulgt til og fra kor.
Tilmelding gives til Rosemaria Rex på mail,

rosemariakor@gmail.com.

Rosemaria Rex har studeret på korledelse på Kirkemusikskolen i Roskilde og på Børnekorakademiet, en uddannelse som ledes af Pia Boysen og Margrete Enevold.

Rosemaria Rex skriver om sit arbejde med børnene: ”Når jeg arbejder med børnekor, arbejder jeg på at udvikle børnenes stemmer og deres fornemmelse for musik gennem leg og glæde ved at synge. Vi synger både enstemmigt og flerstemmigt, og jeg har ofte bevægelse og fagter med, som kan hjælpe til at huske tekst og musik. Derudover arbejder jeg med kanon-danse og forskellige sanglege.”