Foto: Flemming Nyberg

Høstgudstjeneste

Høstgudstjeneste 2018
Søndag den 23. september kl. 10.00
holder Blovstrød Kirke sin årlige høstgudstjeneste med pølser, auktion og æblepresning.

Høstgudstjenesten starter med, at børn bærer havens høst ind i kirken. Hvis man har lyst til at skænke frugt, bær eller grønt til kirken og arrangementet, beder kirken derfor om, at man aflevere det i sognegården inden gudstjenesten. Og børnene, der vil være med til indbæringen, skal møde op i sognegården senest kl. 9:45, så vil man få udleveret en kurv eller et fad med frugt og grøntsager.

Æblepresning og pølseristning

Under selve gudstjenesten vil kirkens kor medvirke for at skabe en særlig stemning. Og efter gudstjenesten vil der være både æblepresning, bagning af bålpandekager og pølser i sognegårdshaven.Traditionen tro vil der efter høstgudstjenesten også blive afholdt auktion over de skænkede høstgaver. Auktionen går til et godt formål, som endnu ikke er besluttet.