Blovstrød Kirke tilbyder babysalmesang til alle babyer og deres forældre.

Sæsonen starter efter sommerferien den 20. august

Vi synger og bevæger os i en dejlig og fredfyldt time om ugen, hvor barnet får en bred sansestimulering og de voksne får inspiration til musikalsk samvær med barnet.

Vi synger salmer og sjove børnesange, danser og laver bevægelseslege, blæser sæbebobler og hører orgelmusik. Alt sammen for at børn og forældre med alle sanser oplever kirkerummet og den danske salmeskat.

Efter hver gang er der mulighed for at hænge ud og nyde lækker kage fra Rustikbageren og lidt frugt.

Hvornår?
Vi mødes stort set hver tirsdag 10.30-11.30 – kun afbrudt af skolernes ferier.

Tjek www.blovstrøedkirke.dk for at se præcise datoer.

Tilmelding er nødvendig første gang. Skriv til rosemariarex@gmail.com

Det er gratis at være med – men vi opfordrer til at man overfører 20 kr. pr. gang til julemærkehjemmene: Mobilepay: 32 21 05.

Hvad er babysalmesang
Babysalmesang stimulerer barnets musikalske og sansemotoriske udvikling.  En baby forstår ikke salmerne, men babyen kan sanse stemningen og atmosfæren, og tekst og melodi kan lagre sig i barnets underbevidsthed.

Derudover giver babysalmesang de voksne inspiration til at synge og bevæge sig med barnet hjemme.

Babysalmesang kræver ikke et stort kendskab til kirken, og du behøver ikke være et musikalsk geni for at deltage. Alle kan være med. Husk, at din stemme er din babys yndlingsstemme!

Rosemaria Rex underviser i babysalmesang. Hun er uddannet i babysalmesang fra Kirkemusikskolen i Roskilde. Derudover bidrager sognepræst Kristine Krarup Ravn med ultrakorte refleksioner og andagter.