Julekoncert med studentersangerne

9. december kl. 15.00 i kirken. Danmarks ældstemandskor, Studenter-Sangforeningen,synger alle de elskede julesange.

Julekoncert med Lucia-optog

16. december kl. 15.00 i kirken. Spire- og børnekorene går Lucia optog og sammen med voksenkoret synger de en stemningsfuld julekoncert. Efter koncerten er der julehygge i sognegården.

Harmonika-koncert med Bjarke Mogensen

27. januar 2019 søndag kl 15.00 i kirken. Harmonika virtuosen Bjarke Mogensen fra Bornholm fik sin debut som solist på tysk tv sammen med Münchens symfoniorkester, og siden har han givet solokoncerter i hele verden, fra New York til Moskva, fra Island til Tyrkiet.

Cello- og saxofonkoncert med Duo Adore

17. marts 2019 kl. 15.00 i kirken. Duo Adore ved cellist Therese Adorján Ankjær og saxofonist Per Egholm er en ny dansk duo, med den utraditionelle kombination saxofon og cello. Duo Adore spiller både klassisk og tango i tæt sammenspil.