Sommerkoncert ved børn fra Blovstrød og Lillerød

10. juni kl. 15.00 I et samarbejde mellem Blovstrød Spire- og Børnekor og Lillerød Børne- og Ungdomskor afholdes der sommerkoncert som afslutning inden sommerferien. Vi skal høre, hvad de forskellige kor har øvet på i løbet af året og komme i den helt rigtige sommerstemning. Alle er velkomne. Koncerten er i Blovstrød Kirke, og efterfølgende vil der være samvær i Blovstrød Sognegård. Læs mere her på kirkens hjemmeside, når vi nærmer os.

Koncert med Dansk Saxofonkvartet

Søndag den 11. november 2018 kl. 15.00
vil Dansk Saxofonkvartet spille koncert i Blovstrød Kirke.Dansk Saxofonkvartet har eksisteret siden 1986, og er et hæderkronet dansk ensemble. Kvartetten har uropført omkring 150 værker af danske og udenlandske komponister. Og er og har været, flittigt brugte som ambassadører for ny dansk musik rundt i verden.

De er alle uddannede klassiske saxofonister fra både det Kgl. Musikkonservatorium i København og i udlandet, hhv. Holland, Schweitz og Frankrig.

Til denne koncert i Blovstrød Kirke viser kvartetten en stor spændvidde fra tidlig barok, henover J.S Bach, romantisk musik, nyere dansk musik, rytmiske stykker, eget værk af Christian Hougaard og tangoer af Astor Piazzolla.

Kvartetten har indspillet 5 CD’er. Ny dansk musik, Die Kunst der Fuge og Goldbergvariationerne af J.S Bach og tangoer af Astor Piazzolla..

Kvartettens medlemmer består af:Jørgen Bove, sopransax,Christian Hougaard, altsaxofonStefan Baur, tenorsaxofon Per Egholm, baritonaxofon