Julen i Blovstrød

Julemåneden begynder i Blovstrød, når det store juletræ foran kirken tændes den første søndag i advent. Julen er årets travleste tid i kirken. Igen i årer der tre gudstjenester den 24. december. Først en særlig børnegudstjeneste ved Elsebeth Hougaard Jensen kl. 13.00 og derefter to korte familiegudstjenester ved Kristine K. Ravn kl. 14.30 og 16.00, hvor vi synger de kendte julesalmer. Første juledag er der gudstjeneste ved Kristine K.Ravn kl. 10.00, og anden juledag er der en stemningsfuld aftengudstjeneste kl. 19.30 ved Elsebeth Hougaard Jensen.

Nytår

Nytårsdag den 1. januar er der gudstjeneste kl. 16.00. Efter gudstjenesten ønsker vi traditionen tro hinanden godt nytår over et glas champagne i våbenhuset. Og så er der
menighedsrådets årlige nytårsfest for alle sognebørn med en kort gudstjeneste, mere end ti forskellige slags lagkager og festlig underholdning, som først afsløres på selve dagen. Det er onsdag den 3.januar kl. 14.00.

Påsken

Traditionen tro mødes vi og spiser sammen på Skærtorsdag. Vi begynder med gudstjeneste kl.17.00 og bevæger os derefter ned i sognegården og spiser en påskeinspireret buffet. Det er gratis at spise med, men kræver tilmelding til Gunhild Fjord på telefon 30 30 35 43 senest palmesøndag. Man er naturligvis også velkommen til bare at komme til gudstjenesten.
Langfredag gentager vi den store succes fra de sidste par år, som flere kirkegængere har beskrevet som det smukkeste, de nogensinde har været med til i gudstjenestesammenhæng: De syv korsord læses af Kristine K. Ravn vekslende med Joseph Haydns syv kompositioner over korsordene. Haydns påskemusik spilles af Verdi Kvartetten