Skærtorsdag

Traditionen tro mødes vi og spiser sammen på Skærtorsdag. Vi begynder med gudstjeneste kl.17.00 og bevæger os derefter ned i sognegården og spiser en påskeinspireret buffet. Det er gratis at spise med, men kræver tilmelding til Gunhild Fjord på telefon 30 30 35 43 senest palmesøndag. Man er naturligvis også velkommen til bare at komme til gudstjenesten.


Langfredag med Helen Davis Mikkelborg

Langfredag den 30. marts kl. 10.00. 
På grund af sygdom har Verdi Kvartetten desværre aflyst sin medvirken langfredag. I stedet vil Helen Davis Mikkelborg spille til gudstjenesten på harpe.

Helen er som harpenist særdeles vidtfavnende. I hendes omfattende musikalske karriere har hun kombineret orkesterstillinger som soloharpenist i både Irland og Skandinavien med forskning i harpemusik fra 17- og 1800-tallet, arrangeret og spillet såvel traditionel irsk musik samt folketoner fra hendes hjemegn, Wales. Siden 1989 har hun desuden arbejdet med improviseret og elektronisk musik sammen med sin mand, trompetisten og komponisten Palle Mikkelborg.

Gudstjenesten vil være liturgisk med læsning af de syv korsord, vekslende med Helen Davis Mikkelborgs stemningsfulde harpespil. Jesu syv ord på korset er en traditionel samling af syv korte fraser ytret af Jesus under korsfæstelsen, lige før han døde, samlet fra de fire evangelier. Fraserne indgår i en form for kristen meditation som særligt bruges i fastetiden, den stille uge og på langfredag.
Sognepræst Kristine K. Ravn vil stå for læsninger og liturgi.