Foredrag om William Shakespeare

Niels Brunse fortæller om Shakespeare. 5. september kl. 19.30 i sognegården
Sidste års vinder af Weekendavisens litterarurpris Niels Brunse holder foredrag om Shakespeare – verdens mest berømte dramatiker. Niels Brunse, der selv bor i Blovstrød, har i en årrække arbejdet på en komplet nyoversættelse af Shakespeares skuespil til dansk. Denne aften prøver Brunse at indkredse det særlige, fascinerende og gådefulde ved forfatteren.

 

Fra ateist til kristen

Dina Al-Erhayem fortæller om sit valg 24. oktober kl. 19.00 i sognegårdenMens Dina Al-Erhayem var vært på DR-serien ”Dinas Dates” oplevede hun et vendepunkt i sit liv. ”Jeg var ateist, men trådte ind i en kirke, foldede mine hænder og bad Jesus Kristus om at give et tegn, hvis han altså eksisterede. At der kom et tydeligt svar tilbage og fortsat gør, er mit livs største overraskelse”, siger Dina Al-Erhayem. Dina kommer i foredraget med sit bud på, hvad der skal til, for at troen bliver levende for flere danskere.

Liv og død i menneskets hænder

Ole Hartling fortæller om etiske overvejelser 14. november kl. 19.30 i sognegården Overlæge dr.med. og tidligere formand for etisk råd Ole Hartling fortæller om de etiske spørgsmål og dilemmaer, som jævnligt opstår i takt med, at mennesket og lægevidenskaben bliver i stand til mere og mere, men samtidig skal beslutte sig for, hvad der er rigtigt, og hvad der er forkert.