Fælles aktiviteter i Allerød området

Himmelske toner

Provsti foredragsrække: Himmelske toner Musikkens betydning kan aldrig prises for højt. Den giver os et ”sprog” til at udtrykke sandheder og den dybere mening med vort liv. Gennem musikken knyttes vi sammen i et fællesskab, der hviler på tradition og fornyelse, og som spænder fra det lave til det højeste.
Gennem denne foredragsrække skal vi høre om de himmelske toner fra fortid og nutid. Vi får indblik i de store klassiske komponister Johannes Brahms og Johann Sebastian Bach; vi møder en komponist og hører om nye tiltag til at styrke musikken og fælles sangen i kirken.

Onsdag den 17. januar kl. 19.30 i Gørløse Kirke Præsentation af ”Kirkesangbogen” ved Rasmus Nøjgaard og Jakob Lorenzen.

Onsdag den 21. februar kl. 19.30 i Uvelse Kirke ”100 salmer – Hvad er en god salme” ved Morten Skovsted.

Tirsdag den 10. april kl. 19.30 i Ullerød Kirke Bag om mennesket og komponisten, den frodige og uudgrundelige Brahms ved Karl Aage Rasmussen.

Tirsdag den 8. maj kl. 19.30 i Blovstrød sognegård Johann Sebastian Bachs musik og færden ved Karl Aage Rasmussen.

Onsdag den 30. maj kl. 19.30 i Præstevang Kirke John Frandsen fortæller om sit store værk”Requiem”.

Torsdag den 1. marts kl. 19.30 inviteres der til Rockgudstjeneste med bandet Die Herren. Denne aften vil kirkerummet blive fyldt med skønne toner fra det irske band U2’s store og brede sang- og musikkatalog blandet med tekster og bønner. Det er Allerød kirkernes fælles aktivitetsudvalg, som har sørget for at bandet Die Herren gæster Engholmkirken, og vi glæder os til denne anderledes gudstjeneste.Vi håber, at mange vil komme og deltage i denne gudstjeneste.Gudstjenesten er gratis, men der skal fremvises gyldig billet ved indgangen.Billetter kan hentes i Engholmkirken mandag den 15. januar kl. 18.00 (der udleveres max 2 billetter pr person, og det er ’først til mølle’).
www.engholmkirken.dk

Cykeltur fra kirke til kirke i juni 2017

Se alle billeder fra cykelturen

Klik for at forstørre