EDB-hjælp

Det er stadig muligt at få hjælp til EDB. Dog foregår det ikke længere på en fast ugedag. Ring i stedet til Jørn Mohr på telefon 20 82 92 73, hvis det kniber med nem-id, facebook, borger.dk, computerkøb eller andet. Ingen spørgsmål er dumme.Rådgivningen, der også omfatter vejledning ved køb af EDB, er gratis!

AA- møder

Hver fredag holder AA møde i sognegården kl.19.00

Frivilligfrokost

Den 8. april indbyder aktivitetsudvalget alle kirkens frivillige til en dejlig frokost efter gudstjenesten kl.10.00. Her vil aktivitetsudvalget fortælle om de aktiviteter, man har på tegnebrættet for det næste år, og det vil være muligt at komme med ideer og melde sig på som hjælper til forskellige arrangementer. Nye ansigter, som kunne tænke sig at hjælpe til med det ene eller det andet, er hjerteligt velkomne.

Sogneudflugt

Blovstrød Kirkes aktivitetsudvalg arbejder lige nu på en sogneudflugt bl.a. til Frederiksborg Slotskirke den 21. april. Sæt kryds i kalenderen og find oplysninger på hjemmesiden, når vi nærmer os.

Strikke Cafe

Alle er velkomne i Blovstrød Kirkes Strikkecafe mandage kl. 10.00-12.00 i konfirmandstuen. Ring og hør nærmere ved Hanne Hauberg 25 77 49 85.