Fortælling og festgudstjeneste

Ditte Krøgholt, fortæller.
31. oktober kl. 17.30

Den 31. oktober fejrer alle lutherskekirker verden over 500-året for reformationensbegyndelse, da det præcis denne dag er 500 år siden, at Luther i 1517 bankede sine95 teser op på porten til Slotskirken i Wittenberg. Vi fejrer det med en festgudstjeneste og fortælling ved den kendte historiefortæller Ditte Krøgholt, som vil genfortælle Jakob Knudsens romaner Angst og Mod om Martin Luthers liv fra han er en ganske lille dreng, og til han dør gammel og træt. Om fortællingen er det ofte blevet sagt, at den giver én et indtryk af Luther på en måde, som får en til at føle, at man har kendt ham personligt.
17.30 Festgudstjeneste ved Kristine K. Ravn
18.30 Fællesspisning
19.30 Fortælling ved Ditte Krøgholt

Tilmelding til Gunhild Fjord på 3030 3543

Om Rantzau

Torben Bramming, præst i Ribe.
9. november kl. 19.00

Reformationens verden var dramatisk og forandrede samfundet og kirken. Dette drama er indeholdt i hærføreren Johan Rantzaus liv og virke, som gennemrejste Europa. Han stod både ved rigsdagen i Wormsover for Martin Luther og over for skipper Klement i Grevens Fejde. Torben Bramming, som netop har udgivet bogen “Rantzau – den hellige kriger”,vil denne aften fortælle den spændende historie.Vi begynder med en kort gudstjeneste i kirken kl.19.00 ved Torben Bramming og bevæger os derefter ned i sognegården til foredrag.